Siirry pääsisältöön

Koskenkylän koulun vanhempainyhdistyksen uudet toimihenkilöt

Yhdistyksen sääntömääräinen vuosikokous ja 
hallituksen järjestäytyminen pidettiin keskiviikkona 24.9.2014. 

Yhdistyksen puheenjohtajaksi valittiin Kirsi Nurkkala, varapuheenjohtajaksi Stiina Aho, sihteeriksi Liisi-Maria Stoor ja rahastonhoitajaksi Milla Virta. 

Kahvituksista ja tarvittavista hankinnoista vastaa Heli Rantanen. Luistinrata- ja hiihtolatuasioista vastaavat Arto Söderström ja Antti Hovi. Muut hallituksen jäsenet ovat Sanna Flink ja Tuija Kaartinen.

Päätimme kokouksessa perustaa yhdistykselle tämän blogipohjaisen kotisivun.
Tiedottamista jatketaan edelleen myös yhdistyksen sivulla Facebookissa.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Paikallisesti hyvää -lahjoitus Koskenkylän koulun vanhempainyhdistykselle

Koskenkylän koulun vanhempainyhdistykselle myönnettiin Osuuskauppa Varuboden-Osla Paikallisesti Hyvää -lahjoitus lauantaina Loviisassa. Lahjoituksen olivat vastaanottamassa yhdistyksen puheenjohtaja Kirsi Nurkkala sekä avustuksen suunnittelija, kirjoittaja Johanna Mäki. Koskenkylän koulun vanhempainyhdistys suunnitteli hankkeen, jossa lasten ja nuorten luontotaitoja, luonnossa liikkumista ja yhteisvastuullisuutta kehitetään. Tarkoituksena on, että alueen lapset ja nuoret tutustuvat eri vuodenaikoina Koskenkylän koulun lähialueen luontoon ja ympäristöön sekä auttavat omalla toiminnallaan luonnon monimuotoisuutta ja oman koulualueen viihtyvyyttä. Hankkeen toteutukseen haettiin rahoitusta Osuuskauppa Varuboden-Osla Paikallisesti Hyvää -kampanjasta. Lahjoitetulla 1000 eurolla vanhempainyhdistys hankkii yhteistyössä Koskenkylän koulun opettajien kanssa luonnon tutkimiseen tarvittavia välineitä. Luonnon tarkkailuun, tutkimiseen, kuvaamiseen ja dokumentoimiseen tarvitaan kiika

Syysmarkkinat tulevat jälleen!

Jo perinteeksi muodostuneet Koskenkylän Syysmarkkinat järjestetään tänä vuonna l auantaina 5.9. klo 10-14 . Paikaksi on vakiintunut Koskenkylän keskeisin paikka, K-supermarket Kuninkaanherkun pysäköintipaikka (Suurpellontie 2) . Tänäkin vuonna paikalle saapuu käsityöläisiä, kirppismyyjiä ja monenmoisia herkkumyyjiä. Tarjolla on myös Koskenkylän kyläyhdistyksen makkarakoju ja vanhempainyhdistyksen kahvio. Voit vielä ilmoittautua itsekin myyjäksi. Myyntipaikkana toimii yksi parkkiruutu ja sen hinta on 15 euroa. Ota mukaan oma pöytä, teltta tai vaikka peräkärry ja tule mukaan markkinahumuu! Ilmoittaudu myyjäksi sähköpostilla kokovanhemmat@gmail.com tai puhelimitse 045-6767754. Tapahtumasivu Facebookissa. Lämpimästi tervetuloa Koskenkylään!

Koskenkylään tarvitaan uusi koulu nopealla aikataululla!

Vanhempainyhdistyksen 11.5. järjestämä "Koulun avoimet ovet" -päivä onnistui mukavasti. Paikalla olivat kaupunginjohtaja Olavi Kaleva ja kaupungin valtuutettuja. Loviisan Sanomat teki tapahtumasta ison jutun perjantain 13.5. lehteen. Koulun kierroksella tutustuimme tarkemmin koulun kuntoon. Entiseen asuinrakennukseen on tehty luokkahuoneisto, joka otettiin käyttöön 2012. Sivurakennuksesta sadevedet valuvat suoraan rakennuksen juurelle, eikä mitään sadevesijärjestelmää ole. Päärakennuksen salaojituksen toimivuutta ei ole myöskään testattu. Vuonna 2009 koululle tehtiin kuntokartoitus, jossa löydettiin ongelmia kellarissa ja luokkahuoneessa 3 sekä vanhan osan käytävältä. Kellari kuivattiin ja talon ulkopuolelle kaivettiin salaojitus. Lisäksi tuolloin tiivistettiin kellaria, jotta sieltä ei pääsisi epäpuhtauksia luokkahuoneeseen. Luokkahuoneeseen 3 asennettiin ilmanvaihdon tehostamiseksi uusi kone. Kone pitää luokassa koko ajan huminaa ja aiheuttaa matalaäänistä tausta